jueves, 9 de junio de 2011

Ja està aqui Femetic 2011.


S’apropa l’estiu i, com en els dos anys anteriors, l’associació Dones en Xarxa prepara la posada en marxa d’una nova edició delfestival de vídeos realitzats per dones Femiticque enguany, amés, presenta nombroses i interessants novetats.
Hi haurà una nova categoria, un nou tema al voltant del qual realitzar els treballs presentats a concurs, i incrementarem també la quantitat de diners destinada als premis. Els detalls referents a aquestes i altres novetats els anirem publicant, durant els propers dies, a través del bloc de Femitic i de la pàgina de Dones en Xarxa.
Recordem que també podreu seguir el desenvolupament del Femitic 2011 a través de diferents xarxes socials. Podeu trobar Femitic a Facebook i fer-vos fans de la seva pàgina. Femitic hi és present, també, a Tuenti. I si sou usuaris o usuàries de Twitter, podeu buscar tot allò que fa referència al concurs a través de la hashtag #Femitic.
Així mateix, com en edicions anteriors, tots els vídeos presentats a concurs es pujaran al canal de YouTube de Femitic, i podreu trobar els treballs concrets d’aquesta edició a la llista de reproducció Femitic 2011. Les fotos, les trobareu a l’àlbum Femitic 2011 dela galeria de Flickr de Dones en Xarxa.
A continuació, us avancem dues dates importants: la primera, la de l’inici del concurs, el 10 de juny; i la segona, la data de l’acte de presentació de Femitic 2011, que tindrà lloc el proper dijous, 9 de juny, a partir de les 19 hores, a la Cocteleria Milano (Ronda Universitat, núm. 35) de Barcelona. Aquest és l’indret on realitzem habitualment elsCòctels & Blocs i, donada la bona acollida d’aquestes trobades, hem decidit incloure aquest acte en el calendari de les mateixes.
Durant la presentació, s’explicaran el funcionament i les novetats d’aquesta edició i es podran resoldre dubtes. Hi participaran la presidenta de Dones en Xarxa, Lourdes Muñoz, la gerent de l’associació, Carme Sánchez, i esperem comptar també amb concursants d’edicions anteriors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario